За нас

Кои сме ние? Каква е нашата история? Как от една мечта стигнахме до козметичен бранд?

От една мечта в козметичен бранд!

Светла Димитрова – козметик и ароматерапевт и Дебора Димитрова – маркетингов консултант с афинитет към ароматерапията.

От една мечта в козметичен бранд!

Светла Димитрова – козметик и ароматерапевт и Дебора Димитрова – маркетингов консултант с афинитет към ароматерапията.

Дует майка и дъщеря

Дует майка и дъщеря, които са пленени от една идея, вяра, че силата на натуралната козметика, може да накара всяка жена да се чувства и изглежда добре.

Защото знаем, че всяка жена е родена да е цвете! – нежна, красива и в хармония със себе си

Как започна всичко

Зад името “Debora Golden Nature” стоят години практика в сферата на козметичните услуги и ароматерапията. Време, през което много знания и опит бяха натрупани, за да можем днес да предложим правилната грижа за кожата на всеки един наш клиент. В забързаното си ежедневие, често забравяме колко е важно кожата да бъде здрава, добре хидратирана и подхранена, за да има красиво излъчване и ние самите да се чувстваме сияйни в нея.

Нашата цел

Изборът ни на изцяло натуралните съставки, на чистите извлеци от растенията и на благотворното влияние на природните богатства съвсем не е случаен. Вярваме, че това е най-правилното решение за нашата добре изглеждаща кожа!

Балансирано използваме различни съставки, за нуждите на всеки тип кожа. От малко компоненти, но всички натурални, вашата кожа ще получи всичко, което й е нужно, за да изглежда свежа, подхранена и неустоима.

+2000

Доволни клиенти

+100

Натурални съставки

+10 години

Опит в бранша